diumenge, 21 de setembre del 2014

Títols per al primer videoblog

Dilluns i dimarts hem de decidir el títol del videoblog individual (aquest primer sí que és individual) i començar a redactar un esquema o guió del que serà el discurs expositivoargumentatiu amb tocs humorístics. 

En la primera experiència no fareu una exposició llarga. Ens conformem que dure el video de 2 a 3 minuts (el guió ocuparia 3/4 parts de full aprox.). El tema / títol serà d'un assumpte que domineu i sobre el qual la gent pot tenir diferents punts de vista. Se m'acut, sobre la marxa, un exemple: el tema d'Instagram. Podríem presentar l'ús diferent que en fan els instagramers. També podríem reproduir alguns textos o imatges divertides que publiquen, comentar-los amb gràcia o criticar-los i establir finalment una conclusió original o, si pot ser, allunyada del que s'espera, del convencionalisme.

Us propose compartir aquest full de DRIVE que enllace més avall per tal que hi anoteu el títol provisional o definitiu en la sessió del dilluns. Dimarts, caldrà redactar el guió en un full de DRIVE nou que compartireu, si més no, amb el professor (verbascripta@gmail.com) amb dret d'edició també. La finalitat és treballar amb el suport dels companys i del professor per obtenir idees i millorar el text propi. Els primers dies d'octubre hauria d'estar totalment acabat el videoblog per a donar-hi el vist i plau i penjar-lo i difondre'l en YouTube.

Cliqueu per a anotar el títol del vostre videoblog: FULL COMPARTIT EN LÍNIA 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada