divendres, 6 de febrer del 2015

Inici del cicle de conferències


Us presente el cartell anunciador del 1r cicle de conferències (breus) sobre Les habilitats comunicatives i els llenguatges que vosaltres inaugurareu aquesta avaluació. Clicant sobre la imatge podeu descarregar-lo en format original. Els treballs avancen a bon ritme i trobe que dilluns vinent Elena i Laura podran realitzar les seues exposicions amb èxit. Jo duré el comandament a distància per passar el power point, la càmera per a enregistrar-vos, els micròfons varis (sense fil i de pinça), i disposarem d'un faristol per a deixar i consultar els vostres apunts sobre la marxa. Sobre l'escenari us situareu al costat de la pantalla de manera quasi obliqua per tal que pugueu mirar cap al públic i cap al power point projectat sense dificultats, ja que no veureu bé la llunyana pantalla de l'ordinador. Els micròfons de la sala d'actes són prou potents per a parlar sense esforç. De tota manera, si l'enregistrament es fa amb eco, acabarem fent servir el micròfon de pinça.

Vosaltres haureu de portar el vostre material de suport (folis del tema a desplegar) i el power point en format pptx si té animació o transicions vàries, o en pdf si les diapos són fixes, dins del vostre pendrive. Jo duré també còpies de les presentacions. En principi manejarem les que tenim allotjades en DRIVE (pla A i B, per si ens falla Internet). Si voleu convidar companys o familiars a la vostra conferència... seran benvinguts.

Aquests dies estaré pendent del final dels vostres escrits i presentacions per a assessorar en allò que necessiteu. I sense nervis. Vosaltres mateixes en coneixeu els remeis per tal com teniu ja una mica d'experiència de parlar en públic i també n'esteu estudiant els trucs. Ànim!!!
- - - - - - - 
Rúbrica d'avaluació de la conferència breu (cliqueu)
- - - - - - -
L'aplicació en línia utilitzada per a fer el cartell és BITESLIDE (feu clic).
- - - - - - -

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada